Projecten

Vislift

IoT, Azure Eventhubs, Kubernetes, Big Data Analytics, Power BI embedded

Als cloud software architect help ik Vislift, winnaar van de Waterinnovatieprijs 2019, een sterk en schaalbaar cloud dataplatform neer te zetten voor het verzamelen, analyseren en rapporteren van real-time watersensordata over de hele wereld.

Raingo

Azure IoT Central, PowerApps

De klimaatadaptatie start-up Raingo adviseer ik over de automatisering van regenwaterplan aanvragen. Ik help Raingo met het gestructureerd voorbereiden, ontwerpen en implementeren van een nieuw software systeem. Mijn rol is adviserend en begeleidend.

Moekes Maaltijd

Azure app services

Voor Moekes Maaltijd ontwerp en ontwikkel ik de volledige interne bedrijfsadministratie software, die Moeke helpt om wekelijks 15.000 kilo verse en gezonde maaltijden te leveren aan scholen en kinderdagverblijven. De software voorziet in online verkopen, productieplanning, geoptimaliseerd voorraadbeheer, orderpicken en bezorging.

"Jorrit heeft diepgaande kennis over .NET en alle zaken er omheen en draagt dit over aan de rest van het team. Ik kan zeggen dat ik altijd met plezier heb samengewerkt met Jorrit gedurende mijn dienstverband!"
-Kevin, .NET developer

Mediq

WCF services, SAP

Bij Mediq ontwierp en bouwde ik mee aan interne bedrijfssoftware die honderden lokale webshops voorzagen van real-time product- en patiëntgegevens, dankzij een real-time high traffic koppeling met de wereldwijde SAP administratie.

GWS-Monitor

IoT, Azure app services, API

Voor juridisch adviesbureau GWS-Data ontwerp, bouw en beheer ik GWS-Monitor, een IoT platform waarmee grondwatermetingen op bouwplaatsen worden verwerkt. Met real-time monitoring, rapportages en signaalfuncties helpt GWS-Monitor uitvoerders (aannemers) te voldoen aan de wettelijke verplichtingen in het registreren van grondwater.

Friesland Campina

Voor Friesland Campina ontwikkelde ik de 'melkprijscalculator', onderdeel van een grote landelijke intranetapplicatie, als instrument voor boeren om prijzen, subsidies en productieaantallen mee te berekenen.

"Een mogelijk nadeel van een freelancer is dat je afhankelijk kunt worden van de beschikbaarheid. Maar Jorrit is flexibel, biedt snelle service en is ontzettend oplossingsgericht. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop hij meedenkt en adviseert."
-Jules, oprichter/eigenaar GWS-Monitor

Vangstenregistratie.nl

In eigen beheer ontwerp en bouw ik Vangstenregistratie.nl, een citizen science platform met een logboek voor sportvissers waarvan de data wordt ingezet voor water- en natuuronderzoek. In 2019 presenteerde ik bij Microsoft Nederland AI-gedreven visherkenning, kunstmatige intelligentie die de juiste vissoort van een foto herkent.